25-jarig jubileum tennisclub Weningewalde

Op zaterdag 22 september hebben we ons 25 jarig jubileum gevierd. Rond 50 mensen waren op de festiviteiten afgekomen, op en rond de banen. Dit is een prachtig aantal, omdat we nu ongeveer 60 leden hebben. De betrokkenheid van de mensen in en rond het dorp is dan ook groot.

Vanaf een uur of vier waren er spelletjes voor de jeugd, was het dikke pret of het springkussen, waren er recreatieve wedstrijden op de banen, toespraken, was er muziek, een uitgebreide barbecue en werd er heel veel bijgepraat en herinneringen opgehaald.

In de toespraken gaf voorzitter Jacob Drent aan hoe levendig de club is, door vele activiteiten te benoemen die er in de loop van het jaar allemaal plaatsvinden. Oud voorzitter en een van de mensen van het eerste uur, Roel van der Heide, nam de toeschouwers mee in de geschiedenis, door zijn verhalen rond de vervanging van de dynatop laag naar gravel, de bouw van de kantine en de aanschaf van lichtmasten. Er is veel gebeurd achter de schermen en hij memoreerde nog de strijd die het toenmalig bestuur moest leveren om alles te krijgen zoals we het nu kunnen aantreffen: een keurig tenniscomplex, waar we met z’n allen trots op kunnen zijn.

Secretaris van de vereniging Geert van der Veen zette nog 9 mensen in het zonnetje die in het verleden veel voor de club gedaan hebben. Erelid Grietzen van der Woude onthulde een gedenkbord van dit 25-jarig jubileum, dat speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is door Henk Akker.

Direct hierna konden de kinderen vele balvaardigheidsspelletjes doen onder leiding van onze tennistraining Tom Vink. Alle kinderen kregen na afloop een diploma voor balvaardigheid.

Met al deze activiteiten, drank en spijzen was het erg gezellig. We kijken met veel vertrouwen vooruit, naar de jaren die komen gaan!

Mocht u bezwaar hebben tegen de hier beneden getoonde foto’s of de plaatsing daarvan in dorpskrant de Woudklank, neemt u dan alstublieft contact op met de redactie van het Gravelnieuws via het emailadres: gravelnieuws@weningewalde.nl

Reacties zijn gesloten.