Nieuwsbrief april 2021

header nieuwsbrief

Beste leden,

Met veel inzet van velen van onze leden hebben we de banen weer speelklaar kunnen maken. Je kunt (vanaf 1 april) nu elk moment weer spelen, als de weergoden je trouwens een beetje goed gezind zijn.
De KNLTB geeft ons echter wel richtlijnen mee, die gebaseerd zijn op de regels rond corona: we mogen met maximaal 4 personen per baan spelen; zorg wel voor 1 ½ meter afstand. De kantine moet gesloten blijven. Wel kun je gebruik maken van het toilet en de wastafel in het gangetje.
Op dinsdag 13 april begint Tom Vink weer met de lessen. Iedereen die zich heeft opgegeven ( dat zijn 21 leden ) heeft ondertussen bericht gehad van Diny, in welke groep je bent ingedeeld en op welke tijd jouw les begint. De eerste les begint om 19.00 uur vanwege Corona maatregel daarna om 19.15 uur.
De competities beginnen trouwens pas in week 22 ( begin juni). Die waren eerst al verplaatst naar begin mei, maar vanwege de derde golf corona is dit nog later geworden. Er zijn dan rond 5 speelavonden per team en kan er niet gepromoveerd of gedegradeerd worden.
Wij zijn bezig met de papieren versie van Gravelnieuws. Omdat de situatie zo ongewis was (en nog steeds is) hebben we even wat langer gewacht voordat we iets op papier zouden zetten. Soms is iets al weer achterhaald, als de inkt nog maar nauwelijks droog is….

We wensen ieder een goed tennisseizoen toe.
Met sportieve groeten,
Geert

Reacties zijn gesloten.